Terug naar catalogus
Dit kunstwerk kopen

Parfum exotique
mix media
80x80 cm
850 €

« »

d Andrimont 80

TRAJECT EN WERK

Hoewel Françoise d’Andrimont afkomstig is uit een kunstenaarsfamilie, duurde het tot 1999 eer ze zich op de schilderkunst wierp. Na haar studie binnenhuisarchitectuur aan de Sint-Lucashogeschool te Brussel ging ze werken in verschillende architectenbureaus. Om haar creativiteit en haar passie voor tekenen en schilderen wat meer ruimte te geven, richtte ze zich op de grafische vormgeving en het publicitaire tekenen en start ze met haar eigen reclamestudio.

Haar eerste stappen zet ze - als autodidact - in het aquareltekenen; daarna volgt ze achtereenvolgens een cursus schilderen met acrylaatverf en een cursus gemengde technieken in de Kunstateliers van Wezembeek-Oppem. Hier ontwikkelt en vormt ze haar talenten.

Tekenen, schilderen, creëren, het zijn stuk voor stuk bezigheden die haar oprechte voldoening schenken. Het werken met verschillende materialen, papiercollages, kleurstoffen, harslijm brengen bij haar een onverwachte inspiratie naar boven, waardoor de toeschouwer meegevoerd wordt in een droom.

 
Art Exhibitions for Offices

info@littlevangogh.be
+32 (0)2 652 43 43