Terug naar catalogus
Dit kunstwerk kopen

Complémentaire numéro 1
Acryl. sur toile
80x80 cm
600 €

« »

Nature

BIO:
Florence Dupré-James woont en werkt in Santenay in de Bourgogne. Kunst zit bij haar in de familie: ook haar kinderen en partner zijn kunstenaars. Dit geeft haar de kans om haar leven te leiden in een bijzonder interessante omgeving, waarbij ze zich omringt met verschillende beeldende kunstenaars en galeriehouders.

TRAJECT:
Ze genoot haar opleiding aan de "Ecole des Beaux-Arts de Chalon sur Saône" en schildert met acryl- en olieverf. Ze exposeert geregeld in haar eigen regio, maar ook in Parijs en in meerdere Europese landen zoals Duitsland en België.

WERK:
"Tijdens de eerste jaren verkoos ik een figuratieve benadering van het schilderen, maar al snel voelde ik de behoefte om los te komen van mijn onderwerp en zo de meer fundamentele domeinen van het schilderen te ontdekken: kleur, materie en vorm. Mijn werk evolueert voortdurend, niets staat vast. Mijn eigen twijfels verplichten me tot het stellen van vragen en stuwen me vooruit in de richting van een steeds diepgaander onderzoek van de schilderkunst. Voor mij staat schilderen gelijk aan vrijheid en creativiteit, ik beleef er dan ook veel plezier aan! "

 
Art Exhibitions for Offices

info@littlevangogh.be
+32 (0)2 652 43 43