Terug naar catalogus
Dit kunstwerk kopen

Bleu azur
mix media
80x80 cm
800 €

« »

Timmermans Patricia

LEVEN : De Brusselse Patricia Timmermans wordt geboren in een creatieve familie van uitstluitend artiesten, haar moeder een kleermaakster en haar vader een glasmaker, en ook haar twee broers zijn artiesten.

CARRIERE : Hoewel ze al sinds kindsaf een interesse heeft voor het creatieve besloot ze pas op haar 40ste om haar leven te transformeren en haar passie voor kunst te volgen. Autodidact en telg van een artiestenfamilie, wint Patricia verscheidene prijzen, zoals de ’’Office des Métiers d’Art du Brabant Wallon" of de Eerste Prijs van de Presse Nice-Matin. Ze wordt eveneens opgenomen in de "Drouot Cotate des Artistes sculpteurs et peintres". Tot op de dag van vandaag blijft ze gepassioneerd haar technieken verfijnen in haar eigen atelier.

WERK : Kunst is een dialoog met het publiek, haar werk nodigt de toeschouwer uit om zich volledig los te laten in zijn of haar verbeelding. ’Vloeiend’ en ’sensueel’ zijn woorden die zich perfect lenen tot haar beeldhouwwerk, ’spontaan’ en ’beweeglijk’ tot haar schilderkunst. Patricia brengt haar gevoels over op het schilderdoek d.m.v. lichtweerkaatsing, doorzichtbaarheid en diepte. Ze biedt abstracte kunst aan, maar altijd hedendaags.


 
Art Exhibitions for Offices

info@littlevangogh.be
+32 (0)2 652 43 43