Terug naar catalogus
Dit kunstwerk kopen

Jimmy Hendrix
Acryl
80x80 cm
800 €

« »

Serge Tailler

ZIJN PARCOURS:
Sinds het begin van zijn professionele loopbaan als consultant in marketing en strategie, heeft hij altijd de nood gehad om naast zijn job artistiek en creatief bezig te zijn. Eerst begon hij met beeldhouwen in een cultureel centrum gedurende bijna 20 jaar, om daarna zijn droom van gitarist te verwezenlijken. Nog daarna liet het idee om schrijver te worden hem niet meer los: Serge is de dag van vandaag auteur van 5 gepubliceerde romans.

ZIJN WERK: Aan het begin van de pandemie legt hij zich volledig toe op de schilderkunst en in het bijzonder in de POP ART. Het is via deze weg dat hij zijn jeugdidolen, hoofdzakelijk muzieksterren, opnieuw tot leven wil laten komen.
Vurige fan van David Bowie ziijnde, verwezenlijkt hij zijn eerste portretten in Chinese inkt op doeken van klein formaat alvorens zijn penselen naar boven te halen om zich toe te spitsen op acrielverf en olieverf.

" Het is een openbaring, ik kon me niet voorstellen hoeveel slapeloze nachten ik me kon bezighouden met mijn penselen, verf en ezel."

 
Art Exhibitions for Offices

info@littlevangogh.be
+32 (0)2 652 43 43