Little Van Gogh
  • Phone +32 (0)2 652 43 43
  • Leden login

Info kunstenaars

Het tentoonstellen van uw kunstwerken vraagt veel investering, tijd en energie. Little Van Gogh stelt u een originele manier voor om uw kunstwerken aan een nieuw publiek te tonen.

Little Van Gogh ondersteunt een reizende tentoonstelling van uw schilderijen dankzij een groot aantal mecenas bedrijven. Hierdoor kunt u uw werk tentoonstellen aan een uitgebreid netwerk van bedrijven in Frankrijk, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, België, Nederland en Luxemburg. Uw werken zullen onder een ruim publiek tentoongesteld worden.

Uw naam bij de catalogus van Little Van Gogh voegen is volledig gratis voor kunstenaars. Wanneer er een kunstwerk verkocht wordt via Little Van Gogh, ontvangt de kunstenaar 83% van de verkoopprijs.

Ook voor kunstenaars nemen wij het tentoonstellingsaspect en bijhorende zaken volledig voor onze organisatie (voorbereiden van de werken voor installatie, transport, installatie en demontage, verzekering, communicatie). Bij de tentoonstelling voorzien we een presentatie van de kunstenaar en uitleg over des betreffende serie. Daarnaast kunt u de route van uw doeken volgen via uw persoonlijke login op onze website.

Klik hier om het dossier voor uw kandidatuur te downloaden, vul deze in en stuur deze naar ons terug. Het dossier bevat alle noodzakelijke informatie en voorwaarden voor een samenwerking met Little Van Gogh.


Contact:

Little Van Gogh
192, Lambermontlaan
1030 Brussel
Tel: +32 (0)2 652 43 43 info@littlevangogh.com