Little Van Gogh
  • Phone +32 (0)2 652 43 43
  • Leden login

Concepten

Ontdek onze verschillende concepten voor tentoonstelling, verhuur en verkoop van kunst voor bedrijven.

Van het kunstenaarsatelier naar het bedrijf...

Van het kunstenaarsatelier naar het bedrijf...

Little Van Gogh tracht hedendaagse kunst te promoten en stelt aan bedrijven voor mecenas te worden door originele kunstwerken in verschillende bedrijfsruimten tentoon te stellen: in de lobby, gangen, vergaderzalen, kantoren of eventueel in de koffiehoek of bedrijfsrestaurant. Door de schilderijen regelmatig te wisselen ontstaat er een levendige sfeer in uw onderneming en vergroot dit ook de zichtbaarheid voor onze kunstenaars.


Wij proberen sterk de nadruk op dit aspect van onze onderneming te leggen, dat niet alleen om decoratie draait. Little Van Gogh wil kunstenaars bemoedigen en hen meer zichtbaarheid geven in verschillende omgevingen. Kunst en het bedrijfsleven gaan heel goed samen en Little Van Gogh wil aantonen dat kunst voor iedereen een toegankelijk medium is. Als een medewerker of bezoeker zijn of haar hart heeft verpand aan een van de tentoongestelde werken, dan bestaat de mogelijkheid tot aankoop en gaat 83% van de opbrengst rechtstreeks naar de kunstenaar.


Met de service van Little Van Gogh biedt een bedrijf haar medewerkers en klanten de kans om originele kunstwerken van getalenteerde kunstenaars te ontdekken in de juiste omstandigheden. Deze manier draagt bij aan de bevordering van kunst en is uniek. Het heeft zijn doeltreffendheid bewezen door de verkoop van meer dan tweeduizend schilderijen.

Kunst werkt motiverend en inspirerend

Kunst werkt motiverend en inspirerend.

Wij helpen om uw onderneming een extra cachet te geven en dragen met onze formule bij aan de creatie van een aangename, dynamische en interessante werkomgeving. Met een "Little van Gogh abonnement" wordt een (of meerdere) serie(s) van tien kunstwerken van eenzelfde kunstenaar tweemaandelijks verwisseld, net als in een galerij. De interesse wordt bij elke wisseling opnieuw gewekt, een bijkomende dynamiek voor uw onderneming ! Elke nieuwe tentoonstelling maakt de geest wakker en stimuleert de uitwisseling van ideeën binnen het bedrijf.

Full-service voor bedrijven

Full-service voor bedrijven

Met een nauwe samenwerking tussen kunstenaars en onze klanten, staan wij niet alleen in voor de juiste kunstcollectie voor uw bedrijf, maar ook voor alle bijkomende praktische zaken zoals installatie met de geschikte ophangsystemen, logistiek en verzekering van de kunstwerken. Onze aanpak is uniek en maakt dat wij de enige zijn die deze service aan bedrijven bieden voor een interessante prijs. Bovendien zijn onze abonnementen 100% fiscaal aftrekbaar van het bedrijfsresultaat.


(Vrijblijvende) afspraak in uw bedrijfsruimte.

selectie kunstwerken en voorstel op maat.

installatie kunstwerken.

tweemaandelijkse wisseling.

Formules en tarieven

Jaarabonnement : tweemaandelijkse wisseling van kunstwerken.

Little Van Gogh installeert in uw bedrijf één of meerdere series van tien kunstwerken inclusief informatie over de tentoonstellende kunstenaar. Elke serie van tien, uitsluitend originele schilderijen in dezelfde stijl en van dezelfde kunstenaar, wordt tweemaandelijks door ons verwisseld voor een andere serie. De prijzen zijn degressief.

Catalogus.

Prijs
Gelieve ons te contacteren: 02 652 43 43 of info@littlevangogh.com

Jaarabonnement : verwisseling van kunstwerken na één jaar.

Little Van Gogh installeert in uw onderneming één of meerdere tentoonstellingen van 10 kunstwerken, ook samengesteld uit originele werken van eenzelfde kunstenaar. U kiest één van onze 400 series die gedurende een jaar permanent in uw kantoor zal worden tentoongesteld. Aan het einde van de periode geeft u eenvoudigweg uw nieuwe keuze door en profiteert u daarnaast van een korting van 50% bij aankoop van één van de werken.

Catalogus.

Prijs
Gelieve ons te contacteren: 02 652 43 43 of info@littlevangogh.com

Een kunstwerk op maat gemaakt voor uw bedrijf

Bent u als bedrijf op zoek naar een groot kunstwerk of wilt u betrokken worden in het proces om een juiste kunstenaar te selecteren voor uw kantoorruimte?
Little Van Gogh neemt deze rol op zich en helpt u op een aangename en ongedwongen manier vinden wat u zoekt.

Prijs op maat
Graag een vrijblijvende afspraak bij ons op kantoor met een Little Van Gogh art consultant.
Tel: +32 (0)2 652 43 43
freeze

Voorbeeld : Foto door France Dubois (Chromalux 3m x 3m)

Aankoop van een kunstwerk in verschillende termijnen.

Alle kunstwerken uit de catalogus zijn te koop. U kunt nu al eigenaar worden van een kunstwerk en betalen in verschillende termijnen.

Cadeaucheque Little Van Gogh

Wenst u graag een origineel cadeau te geven voor een speciale gelegenheid, zoals een verjaardag of een medewerker die met pensioen gaat?
Geef nu een van onze cadeauchecques met een waarde van € 250,- te gebruiken voor de gehele catalogus en andere beschikbare diensten.

Catalogus.